Äntligen fredag

Jag har gjort ett bra val idag. Svenskan idag var frivillig. Om jag skulle strunta i att gå på svenskan hade jag börjat 11.15. Men jag tänkte om och gick till svenskan. Nu sitter jag här, klockan är 08.43 och jag är superglad att det äntligen fredag.
Jag gick och la mig klockan ett i natt, men endå är jag pigg som satan. Pappa höll mig vaken för vi satt och snackade rätt länge.
Vi bygger nytt golv i hallen också, mycket fint. Jag är glad att vi slipper det fula beiga golvet med stora brunar runda äckliga fläckar på.
Idag ska jag försöka plugga klart allt jag har att jobba med. Skönt, ja!

PUSS OCH NYP

Tjenis

Idag har det varit en relativt tråkig och onödig dag.
Jag vaknade som en zombie. Ville verkligen bädda ned mig i sängen igen och vakna fem timmar senare, men icke.
Fixade i ordning mig och gick till skolan. Göran och Monica är borta denna vecka så vi hade livskunskap i stället för engelska.
Sen hade vi Britta på matten (i stallet för Göran). Hon delade ut betygen i naturkunskap. Jag fick IG? Jag menar, hur i helskotta ska jag kunna få IG? Jag har gjort omprov och Britta har till och med sagt att jag har ett G i Nk. Arkan en snubbe i klassen hade samma problem som mig, så vi snacka med Britta. HOn sa att vi inte hade varit där när det skulle varit omprov. Vi båda var där, vi båda gjorde proven. Sen sa Britta att hon hade ont i halsen och vi skulle komma tillbaks om en vecka. Vadå, ska vi ha ångest i en vecka för att HON hade ont i halsen. Vi ska snacka med Britta imorgon och fråga vad fan som står på för hon har sagt till oss att vi har godkänt liksom. Sen på samhällskuskapen fick jag veta nåra andra IGvarningar som jag inte räknar som IGvarningar. Alltså Åh.

Är hos mamma nu, ska vänta tills hon kommer hem. Jag skulle igentligen hämta min cykel och sen dra till pappa. Men mamma ville träffa mig. Hon kommer om en halvtimme ungefär, så. Jag ska nog plugga lite fysik och matte tills hon kommer. Måste plugga klart ALLT denna vecka.  Får inte sabba mitt löfte att få åt minstone G i alla ämnen. Jag ska klara det. Woha!
För övrigt har en av mina Chilplantor fått en frukt på sig. Hur koolt är inte det? Jag trodde att chilisarna skulle dö.

Jag måste berätta en sak till. För några dagar sen vaknade jag halv fem på morgonen och hade en ovanlig känsla i magen. Jag går på toa, men ... inget händer så jag försöker gå och lägga mig igen. Men den konstiga känslan utvecklas till ett illamående och en smärta. Jag tänker att jag ska vänta på Elizabeth som går upp klockan fem på morgonen, så hon kunde hjälpa mig. Jag väntar och på den lilla halvtimmen har jag så djävla ont i magen. Jag kan inte beskriva bättre än att jag inte kunde stå rakt.
Hon var tvungen att dra till jobbet, så hon väcker pappa och han får kolla vad det är.  Han trodde att jag var ledsen över nåt men det var inte saken. Jag hade ondrare i magen vid denna tid. Jag började gråta och hyperventilera (jag vet inte varför man gör det!!). Sen ber han mig att dricka vatten och grejer. Haha jag kunde inte sitta, stå, ligga, gå eller nåt. Sen frågar han om vi skulle ringa abulans, innerst inne ville jag det, men igentligen inte. Jag vågade inte. haha.
Sen somnade jag ungefär två timmar senare. Hemskt JA?!

Nu ska jag plugga. Och förslag till header uppskattas.
Puss och nyp!

RSS 2.0