Äntligen!

Jag är frisk nu! (hoppas jag innerligt!)
Jag har faktiskt legat hemma sen måndags och varit magsjuk! Det är så jobbigt och hemskt. Min mage lät som ett åskväder och jag hade svinäcklig smak i munnen. Ja, så går det om man har en lillasyster på dagis som blir smittad med en elak bakterie av någon snorig dagiskamrat. Mamma och jag hade denna bakterie usch!
Idag vaknade jag av att Amanda kom in och frågade om jag ville följa med och köpa blommor i Skälby. Jag kände mig bra i magen så jag gick upp och sminkade mig. Sen åkte vi iväg. Mamma handlade påskblommor och Zarah var JÄTTEGLAD. Hon var rastlös innan vi hade åkt och ville ta på sig skorna osv. Hon hoppade runt och skrattade hela tiden vi var ute.
Efter vi handlat massa blommor frågade mamma om vi skulle äta lunch någonstans och jag sa ja. Vi kom fram till att det inte finns någon annan stans än Burger King så vi drog dit (Akalla). Sedan åkte vi till Plantagen och handlade ännu mer blommmor, men det blev lite krukor också.
När vi kom hem planterade vi alla blommor på framsidan. Det ser så mycket finare ut nu, mer vårigt liksom. Jag planterade om mina chiliplantor i fler krukor (bild kommer sen på pexi@bilddagboken) och sen planterade jag färska örter i en stor kruka. Lovley!!
Sen fikade vi. Btw så målade jag frans manikyr på mamma idag, det  blev jättesnyggt!!111uno

På fredag blir det påskmat på landet och på lördag+söndag blir det härliga oxelösund!
puss!

RSS 2.0