Torsdag

Inatt sov jag typ...INGENTING?! Hade så jävla mycket träningsvärk och hansont så det var hemskt. Klockan ringde halv nio och jag bestämde mig att jag skulle gå till skolan endå. Jag klär på mig... sittandes, när jag ställer mig upp börjar jag må SUPERilla och jag blir jätteyr. Jag börjar andas som om jag vore anfådd(fasten jag försökte andas normalt), så jag går in på toaletten och sätter mig på toalocket, helt plötsligt får jag lock för öronen och det börjar tjuta. Efter ett par minuter försvinner detta. Det var sjukt läskigt. Jag går upp för trappan, fortfarande lite yr. Jag börjar sminka mig lite halvslarvigt när jag börjar må illa igen, då tänkte jag om jag skulle vara hemma iallafall. Jag ringer mamma och frågar om vad hon tyckte. Hon sa att jag skulle vara hemma. När hon sjukanmält mig går jag ned och lägger mig igen. När jag vaknar går jag upp och gör en kopp te. Jag lägger mig i soffan och då kommer detta "anfall" tillbaka. Och efter en halvtimme kom det igen. Tack och lov har det inte varit nåra mer. Läskigt. När mamma kom hem följde jag med henne för att hämta Zarah på dagis. Gulligt!

På kvällen har det inte hänt något speciellt. Jag har spelat Betapet med mamma och kollat på TV. Mysigt värre.
Btw är det fetaste stormen ute, det är lite läskigt faktiskt.

Ska vara hemma imorgon också, mår rätt bad om jag ska vara ärlig. Puss!

Onsdag

Sorry att jag´inte skrivit på ett tag, men aja.
Idag var det friluftsdag. Som alla vet är det en dag när man ska "röra på sig". Jag och Frida hade bestämt oss för Boxning.  Det var sjukt kul och sjukt jobbigt. Efter boxningen drog jag hem och duschade.
Efter jag duschat skulle jag mlaga någonting att käka, jag kunde inte komma på något jag ville ha så jag åt frysta jordgubbar, lagom fattigt. Sen helt plötsligt kom jag på idén, PASTA MED PESTO OCH KALAMATAOLIVER. Fett gott.
Sedan somnade jag i soffan, ungefär tre timmar. När mamma kom hem käkade vi.

Nu har jag ont i halsen, bajs


Söndag

Skrev inget igår. Jag var trott och hade ingen lust.
På dagen åkte jag, perra mamma och Zarah till barkarby för att leta efter en crosstrainer. I barkarby hittade vi ingen så vi drog till Jakan, och där hittade vi en. När vi köpt den gick vi till tastys och fika. Deras latte är fucking godast.
På kvällen åt vi gott och kollade på Göta kanal.

Idag har vi opererat ihop Cross trainern. Den är BÄST. Sen åkte jag och mamma till willys och ica för att handla. På vägen hem köpte vi fika. Efter vi fikat och packat upp varorna tränade och duschade jag.
Nu sitter jag här och har tråkigt. Jag blir ännu sjukare för varje dag. Kul, nu har jag ont i halsen också. Alla i min familj är sjuka. Perra är supersjuk, mamma också. Zarah är snorig och hostar. Hemsk. Pappa är också sjuk. Bajs!
Skola imorgon.

ÄNTLIGEN fredag

heja heja, fredag IGEN. Skönt som in i helvete.
Somnade nästan på varenda lektion, när Gisela pratade med mig så halvblundade jag, hon trodde jag var full. Nu sitter jag och lyssnar på Whitesnake och är allmänt happy! Känner mig snygg, ehee. Imorgon vill jag åka till kista, men jag vet inte än. Måste jobba fysik också. Nu ska jag fortsätta kolla på Dexter och att  någon vill prata med mig. Alla verkar dissiga idag. Hur som helst såg jag fyra dexter-avsnitt igår och två idag. Det ÄGER.

puss så länge.

Torsdag

Den här dagen har varit grymt skön. Hade engelskaprov, som gick hyfsat. Eller det beror på hur snäll Monica är när hon rättar. Jag var hur peppad som helst på samhällskunskapen. Jag lärde mig hur mycket som helst, duktig duktig.
När jag kom hem gick jag och Amanda och hämtade skolböcker åt henne, i hennes skola.
Sedan lagade vi mat. Det är nog det jag gjort idag. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Oasis. Men det blir nog inte så länge till eftersom AMANDA kom nyss in med en DVD och en OC-box. Jag hatar OC och jag hatar att denna tv står i mitt rum.
Skit samma.
Bilden är på mig och jag ser jävligt författaraktig ut :>



(för er som är osmarta, klicka för större format) SEN en annan sak, de bar nyss ut tv ur mitt rum. Happiness!

sjuk-onsdag

Gick upp klockan åtta idag. Kände mig yr, men jag var stark och fixade iordning mig ändå. Jag åt frukost med mamma och Perra. Sen gick jag och Amanda till bussen. Jag gjorde spanskaprovet, som gick sådär. Gisela var snäll och sa att jag var stark att komma och göra det endå, fastän jag varit sjuk alla lektioner. Efter provet bestämmer jag mig för att åka hem och sova. Jag pratar med Cris min mentor och hon tycker som jag, tack gode gud. Eddie följer mig till bussen och säger hejdå. Fan vad tråkigt att åka buss, det kändes som om alla glodde på mig. Usch och blä. Bussen stannade inte vid banangränd så jag får gå från tröskvägen istället. Jag bestämde mig för att gå igenom skogen, snacka om att det var halt. Halkade ungefär tre gånger, haha.
När jag kom hem gick jag och la mig. Somnade kvart över elva och vaknade ca 7 timmar efter. Det var skönt, kände mig lite bättre. Nu ska jag träna glosor till Engelskaprovet imorgon.

God natt

Ordet är mitt

Kul att vara sjuk...IGEN. Snoret rinner, halsen gör ont, kroppen gör ont, fryser gör man också. Jag har problem här.
Eftersom att det är stor chans att jag smittar bör jag INTE gå till skolan imorgon. Det enda som hindrar mig är att jag varit borta fem dagar på hela terminen. Det har gått TVÅ veckor. Ångest! Jag har varit sjuk och mått piss, men ändå . Ska jag kanske bara göra spanskaprovet (som jag inte tränat ett piss till) eller ska jag gå hela dagen ELLER vara hemma och vila upp mig. Bajskorv.

Dagen gick som väntat, segt. Skippade idrotten. Det var nog bara bra eftersom det var styrketräningspass och tom killarna tyckte det var jobbigt. Pgr av min förkylning hade jag säkert dött. Fysiken började idag också. Läraren heter Olga och bryter på ryska. Hon pratar lågt, men verkar trevlig. Vi fick börja med att räkna, sen fick vi läxor. Gulligt värre.

Nu ska jag läsa igenom min spanska, vattna min halvdöda krukväxt och gå och lägga mig.
Puss

Måndag

I natt drömde jag något underligt. Jag skulle till simhallen med mamma. Helt plötsligt kommer min kusin fram och säger att mina två farbröder (christian och tobbe) också ska dit. Jag blir asglad och säger till mamma att jag hoppas att vi kommer träffa dem. Men mamma vill verkligen verkligen VERKLIGEN inte träffa dem, sen gick vi. Jag kommer hem och börjar sminka mig. Julia springer efter en katt och håller på som en treåring. Sen frågar jag "visst är mitt halsband fint?" DÅ...vaknar jag av att Julia står brevid min säng och glor på mig. Fett knasigt.

Vi hade nytt schema i skolan idag. Fett härligt, myyycket kortare dagar. Hur som helst rullade dagen på bra TILLS datorkunskapen kom. Jag blev är fan helt nollställd på ett tal (vi fick ett papper med massa tal vi skulle lösa och göra i exel). Jag ropar på Kjell, men han är sämsta läraren ever så jag frågar de jag sitter med. INGEN reaktion från dem. Daniel dissade mig jättemycket, haha. Alfred hjälpte mig tillslut. Lunchen var god, jag gjorde tallriksmodelen. Duktigt av mig. För att jag vill att ni ska veta drack jag två kaffe också. Japp, jag är beroende. Efter lunch kollade vi på film på engelskan. Filmen sög och jag ville plugga i stället. Jaja!
Nu är jag hemma och vill att Zarah ska somna så jag och Mamma kan spela betapet. Men det blir lite jobbigt eftersom Outsiders börjar om tre minuter. Åh, mitt liv är så jobbigt. HAHA!
Att avsluta med vill jag säga att jag har ASONT i bihålan, eller gommen också men what ever. Det är jobbigt och det hjälpte inte med att kyla ned med frysta jordgubbar, varmt kaffe, mjök, vatten eller pepparkakor. Too bad.

God kväll alla knugar och dråtnigar!


Söndag

Trista söndag.Vaknade vid halv elva, käkade frukost och sedan klädde på mig. Jag, Julia och Bettan gick till centrum. Köpte en kool nagelfil och ett robot-halsband. Allt på rea så det blev 50:- för allt. Sedan gick vi en omväg hem.
När vi kom hem åt vi lite paj (som inte var god).
Frida sa att SO-provet är vecka fem. En del av mig skriker JA, en annan NEJ. Jag vill ha skiten överstökat.

Skriver sen puss

Lördag

Idag vaknade jag av att det luktar hembakt bröd. Pappa hade bakat. FETT gott. När jag ätit, duschat och sminkat mig kom mamma och hämta mig. Jag skulle nämligen hjälpa henne med att fixa en bok med massa bilder på familjen till Zarahs dagis. Vi fikade och jag fixade boken. Den blev fin.

Nu ska jag äta
Puss


Fredag

Jag är på bättringsvägar, wiho.
Vaknade inte för så länge sedan. Sitter i vardagsrummet vid pappas laptop. Jag frågade nyss pappa om vad man skulle göra om man blev förföljd. Jag blir alltid nervös av att tänka på såna frågor. Det är nog det värsta som finns. Att man blir förföjld av någon biffig snubbe. Jag skulle låtsas att min pappa ringde, eller att jag var störd, eller att jag vinkade till någon. En massa sjuka saker. Haha!
Nästa vecka har jag tre prov, plus ett läxförhör. Grattis. Ett prov är omprov. Naturkunskap är verkligen inte mitt favoritämne. Det är som en dålig kopia av biologi. Jag ska inte klaga!

Idag ska jag försöka komma ut. Jag måste gå ut och få luft, att sitta inne gör inte saken bättre.
Nu ska jag försöka klä på mig och gå ut. Puss

Uppdatering:
Gick ned till centrum för att få frisk luft. Tog julle med mig och vi mötte Bettan där nere.
När vi är påväg hem står Bettan och glor mot ingången till gallerian. Jag vänder mig och ser lilla malin stå och asgarva åt mig/oss. Jag menar, varför släpper hon mig inte. Hon är som ett gammalt EX som fortfarande är kär i en. Hon skriver fortfarande saker på hennes sidor och shit. Kvinnan får hata mig hur djävla mycket hon vill men hon får fan inte skriva saker om mig eller definitivt inte garva åt mig helt ÖPPET!? Anyway, tycker hon borde lägga ned någon gång och växa upp som alla andra gör. Fler ogillar henne än gillar henne, thats it. Jag hoppas verkligen hon läser det här. Om lilla malin får för sig att skriva något omoget kan hon lika gärna låta bli eftersom det inte går att diskutera med henne. Skit samma. Grow up.
Köpte iallafall en rougeborste från lindex. Den är säkert bättre än min andra från H&M.


Sjuk-Onsdag

Kul det känns att vara sjuk. Det känns som jag har feber. Det har jag säkert också. Huvudvärken vill jag inte ens skriva om. Det är som någon slår mig i skallen med en stekpanna. Usch, är nog hemma imorgon också.
Jag somnade klockan nio igår kväll. Eller, jag somnade vid åtta i soffan. Sedan väckte pappa mig och bad mig gå och sova i min igen säng. Jag somnade på en sekund. Imorse vaknade jag klockan tio. Jag var uppe en halvtimme vid sju också.
Jag och Julia åt frukost medans vi kollade på film. Vi såg London to Brigthon. Den var bra, man insåg hur vissa folk verkligen hade det. Men den var bra.

Hur kan någon klaga eller hacka på någon om hur den ser ut? Kan man hjälpa hur man ser ut? Till exempel om man GÅR konstigt. Man kan liksom inte hjälpa att man går konstigt. Jag tänker på såna här saker när jag är rastlös. Men jag blir så strörd på alla som mobbar folk för utseende, eller överhuvud taget. Blir så arg. Om man är tjock kan man inte göra någonting på en sekund. Jag skulle aldrig bli "smal" för att någon annan vill det. Bara för mig själv. Jag bryr mig inte om de andra. Skönhetsidealen kan dra åt helvete. Hur snyggt är det på en skala att man se revbenen sticka ut en halvmeter. Jag blir bara så arg på alla tidningar som har "gå ned i viktguide". Sedan står det en pinnsmal brud med ett ledset uttryck i ansiktet.
Skitsamma.

Kul att jag inte kunde göra Samhälls-provet idag. Inte imorgon heller, tyvärr. För att vara rättvis ska jag inte träna extra. Min klass måste älska mig, haha nejmen. 

Idag när jag satt och pluggade matte hörde jag pappa prata med någon i telefon om gymkort. Sedan sa han "jättetack" haha. Finns det något som heter så? Gulligt iallafall. Pappa har varit gullig hela dagen idag. Han har gräddat pannkakor åt oss, gett oss alvedon, satt på film osv. Gulleplutt. Sedan var han ute och gick EN MIL.

HEJHEjE


Tisdag

Imorse vaknade jag av att hör min mobil SKIThögt. Jag tänder lampan för att kommapå varför det lät så högt. Såklart hade jag på något sätt fått mobilen en cm från örat. Hur som helst var det Frida som smsade mig (halv 7!!!) om att hon var sjuk. Stackarn.
I skolan rullade allt på som vanligt. Gympan var skitjobbig. Uppvärmningen var fan halva lektionen. Björn min gympalärarare är schysst att ha ashöga plintar på hinderbanan. För er som inte vet är jag kort och kommer inte över. OK, kanske om jag klättrar på sidan...?
Det var våran sista natur-lektion idag också. Britta våran förvirrade och gulliga lärare hade tal om hur snälla klassen var. GULLIGT.
Samhälls-prov imorgon. Jag orkar inte plugga, men måste. Fasiken, har inte tid med att sitta här.

Pappa har hittat min blogg nu också. Välkommen, haha!


Måndag

Har datorkunskap nu. Daniel är smart och kommer inte in på BDB. Haha.
Ringde Ungdm nyss. Jag har fetaste skillsen och kom fram först när jag ringde. Det brukar alltid vara upptaget när man ringer, men jag kom fram direkt. Kooling.

Imorse var jag konstigt nog INTE trött. Jag vaknade, klädde på mig, sminkade mig sedan åt jag frulle. Helt skönt.
Sedan gick jag till skolan. Matten gick bra. Hade samtal med Göran om biologin och matten. Matten var påväg uppåt sa han, och det var bra. Biologin gick också framåt. Det är fett bra enligt mig. Är nöjd.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig i sängen och glo på TV. Halv åtta ska jag träna.
Puss!

Söndag

Idag fyller Amanda år. Grattis och puss till henne.
Vi firade henne igår. Hon fick en käck lampa, pyjamas och bodylotion osv. Vi åt god tårta också, som jag och Bettan bakade.
Snart ringer mamma. Vi ska nämligen åka dit och fira Amanda och Mamma där. Mamma fyllde år i fredags.
Har varit väldigt kreativ med mammas present.

Skriver senare.

Uppdatering:
Ofta man blir sur över att man inte vill följa med ut på en promenad. Shit!

Hur som helst. Perra kom och hämtade mig och Amanda hos pappa. När vi kommer fram ger vi paketet till mamma. Det var en tavla med en massa bilder på mig och Amanda när vi var små. Hon blev jätteglad. Mamma gav Amanda ett presentkort på MQ för 800:- Trevligt. Sedan kom mormor och sten, gammelmorfar. Vi fikade och pratade. Sedan satt vi och pratade, eller mest kollade på Zarah som sprang runt med min mobil. Söte.
När jag kom hem gick jag direkt till mitt rum och jobbade matte. Hela mattebetinget jobbade jag klart, men inte så konstigt eftersom alla uppgifterna var lätta. Nu ska jag och Julia hitta på någonting. Pappa och Bettan ville att vi skulle hänga med på promenad, men vi orkade inte och de blir skitsura. Det är väl inte deras val, eller? 

Godnatt. 


Fredag

Jag har precis färgat håret. Hade hur mycket utväxt som helst. Köpte MOOD-hårfärg. Jag vågar inte titta hur det blev, plus att nästan halva håret ramlade av när jag färgade (Y) hur som helst.

Idag är det inte vilken dag som helst. Mamma fyller år. Ringde och gratta henne imorse.
Världens bästa mamma är det. Jag hoppas att ni är rejält avundsjuka på mig, eftersom jag har en sån gullig och bra mamma. Ska fira henne mera på söndag, då min syster också fyller år.
Älskar dig, mammah :D

Snart kommer Frida, jag ska visa henne pappas nya lägenhet och förhoppningsvis ska vi fika. Mycket mysigt.
Sedan ikväll ska jag försöka ta det lugnt och bara chilla. Mådde inget vidare idag. Allt var dåligt nästan, men pappa pratade med mig, sen blev allt bättre. Vi tog en långpromenad ochså. Vi hittade någon hage i middle of nowhere. Jag ville gå in i den och pappa hängde på. Sen efter vi gått en bit ser vi massa oxar som stirrar på oss. Pappa blir sjukt rädd och börjar halvspringa men jag bara garvar. Sedan började han snacka om att om oxarna stångar oss dör vi och bla bla. Haha skitkul var det. Sedan gick vi hem och åt lunch.
Skriver mer senare. Puss

(btw, gårdagens uppdatering bajsade på sig. Jag hade skrivit en relativt lång text och vipps, jag loggas ut...texten försvinner)

Uppdatering:
Har just kollat på The invasion med Nicole kidman. Så sjukt bra film.
Nu ska jag träna sen sova. Puss


Torsdag

Jag tycker att alla som ville ha sovmorgon idag ska älska mig. Igår på lektionen ifrågasatte jag Cris om jag behövde avboka min läkartid som jag ska ha idag. Vi skulle nämnligen se Al Gores film nu på morgonen 8.30, vi börjar igentligen 11.10. Eftersom jag sa att jag skulle till Doktorn, PÅ den tiden vi skulle se filmen kom någon i klassen PÅ att vi hade sett den på naturkunskapen. Vi slapp se den. Skitsamma, jag fick endå gå upp 2 timmar tidigare och vara skittrött.
Som sagt ska jag till doktorn, eller vad hon nu är. Jag vill sova. Jag vill sova till klockan två på dagen, sedan bara slöa gärnet. Åh... trötter.

Nu ska jag och pappa åka. Skriver mera om dagen senare.

Onsdag

Klockan är halv tolv. Jag är trött.
Ska jag vara riktigt ärligt nu, så sket jag i språket. När jag vaknade kände jag mig som ett missfoster och allmänt störd. Grinade halvt och hatade allt och alla. Ska försöka prata ut med någon idag. Skit samma.
Förlåt mamma, jag ska bättra mig. Jag är på bättringsvägar faktiskt.

Ska snart gå till skolan. Ska ha utvecklingssamtal med Cris, som jag ser fram emot. Efter det är det förmodligen engelskaredovisning som jag ska ha med Alfred.

Uppdatering:
Innan jag gick till skolan satte jag upp håret. Tillsammans med halsduken såg det snyggt ut. När jag kommer till skolan kommer Ragnar fram och hans haka är typ nere i kina, så säger han "REBBE, VAD FAN HAR DU GJORT MED HÅRET???" Jag får smått panik och börjar förklara mig över att det såg bäst ut med halsduken och bla bla(jag fattar inte varför man bara inte kan stå för det). Sen säger Ragnar "DET ÄR SKITSNYGGT". Jag blev chockad och glad. Var tvungen att skriva det. Hur som helst. Skoldagen gick exellent.  Jag hade utvecklingssamtal med Cris.
Det hon sa om mig:
"Du har utstrålning, jag har nog aldrig sett dig sur eller liknande. Du får folk att vara glada. Jag gillar dig."
Jag har nog utstråling. Jag är nästan alltid glad. OK, jag har mina dåliga dagar (igår var ett gott exemplar). Men 90% är jag glad och social. Hon ville att jag skulle säga en negativ sak om mig själv. Jag kom inte på något förns hon började prata om något gammalt minne hon hade. Då kom jag på det. Svartsjuk. Jag är svartsjuk. Jag blir svartsjuk på folk jag knapt känner. Men hon tyckte bara det var bra att jag erkännde något sånt, eftersom de andra sa småsaker. Sedan pratade vi mest om mitt skolarbete och att jag haft det jobbigt med det i låg, mellan och högstadiet. Det roliga var att jag satt och kom på hur jag ska klara proven när jag pratade med henne. Jag blev taggad som fan.  
Haha, jag blev skitglad efteråt och nu gillar jag henne. Monica var också trevlig idag. När jag tänker efter, dessa lärare kanske alltid varit såhär trevliga. Det kanske jag som är felet. Hoppas det håller i sig.
Klassen blir bättre och bättre för varje dag tycker jag. Jag har pratat med ALLA i klassen förutom Rafiq. Eh, ja.
Efter skolan gick jag och Cyrus till OK för att köpa kaffe. HEHE trevlig snubbe det dära, som förövrigt också hade utvecklingssamtal med Cris idag. Han klarade sig bra på det och jag hoppas hon sa lika bra saker om honom som hon gjorde om mig.
Nu ska jag och pappa åka och hämta upp Bettan, för att senare åka till IKEA och köpa en bänkskiva. jag ska fixa ihop ett skrivbord hos farsan. Puss!


Tisdag

Gårdagen:
Det var den första skoldagen på år 2008. Den blev hur bra som helst. Göran berättade att jag fick godkänt på matteprovet, vilket är första gången på lääänge. Sedan fick vi sluta tidigare också.
På kvällen tränade jag, det var hur skönt som helst.



Idag har det bara varit chill. Fick en boll i ansiktet på gympan. Jag kan verkligen inte förstå varför man skrattar när någon får en hård boll i ansiktet. OK om personen som får bollen i ansiktet skrattar men inte annars. Hur som helst knäckte den min näsa. En annan sak som jag blev störd på idag var att killar alltid ska ta allt så djävla seriöst. Gymnastik är ett bra exempel. De MÅSTE vinna, annars ramlar HELA VÄRLDEN ihop. Alltid när det är fotboll eller liknande måste de ta sats 5000 meter och sparka bollen så hårt de bara kan. Sedan om de kan sikta eller inte, skiter dem i. Gympalärarna kan åtminstone sätta bättre lag isåfall. Ett lag med de som vill skjuta skithårda bollar och ett lag som man spelar såkallat "schysst spel".
 - Men rebecca, det är ju faktiskt förbjudet att dela upp eleverna på det viset.
Ja, men vad synd då. Alla vill inte få bollar eller vad fan det nu är med 8000kg styrka på kroppen. 
Mitt lag vann, men alla klagade på mig när jag missade bollen osv. Sorry killar, men jag är inte sån som vill hoppa upp och smascha bollen. Bara för det behöver inte eran värld rasa ihop för att ni inte vinner en patetisk volleyboll-match. 

Vi fick sluta mycket tidigare idag också. Ingen svenska eller knappt någon naturkunskap. Jag gick en omväg hem. Arkan i min klass gick alltid någon konstig väg hem (han bodde på min väg innan han flyttade), så jag provade den, mest för att jag inte orkade gå i den långa uppförsbacken. Jag ska ta tid imorgon när jag går hem om den går snabbare, isåfall vore det bra. 
När jag kommer hem sitter Amanda vid en dator och julia vid en annan. Jag ropar "halloj" ingen svarar. Varför svarar man inte tillbaka när någon ropar. Enligt mig är det respektlöst. Sedan tvningade jag Amanda och Julia plocka ut ur den överfulla diskmaskinen som pappa stod och svor åt imorse. 
Appropå pappa, han sa till mig igår kväll att Amanda skulle vara hos honom nästa vecka också. Jag vill åka till mamma eftersom jag gillar variationen mellan mamma och pappa. Det känns mycket mer fritt. Pappa sa att Amanda hade pratat med mamma och hon sa att det var helt OK. Jag tänker åka till mamma hur som helst. Pappa får bli hur sur han vill och mamma får bli irriterad över att vi inte är på samma ställen, men nu är det så. Det är bäst för mig. 
På söndag ska vi åka till mamma eftersom Amanda fyller 15. Pappa kommer in i mitt rum och jag säger att mamma sa att mormor och Sten kommer på söndag. SÅKLART blir han upprörd (på mig) över att vi inte ska vara hos honom på Amandas födelsedag. Var det jag som bestämde var vi skulle va? Nej, kära pappa. Det var inte så. Jag tog illa vid mig, det kanske inte låter som något stort, men det kändes helt fel och som om jag bestämde det. Jaja. 
Någonting bra också, jag har kommit på att jag ser bra ut för att vara... jag? Förut hatade jag mitt utseende, men nu känner jag mig söt, snygg osv fasten klockan är halv tre på natten och jag är astrött. Det är super tycker jag. Sedan får ni tycka vad ni vill, jag skiter endå i det. 

Och... ja, jag har en dålig dag. Sen en liten hälsning till Amanda. Ljug inte för mig igen är du bussig. Det är mitt djävla privatliv och ingen annans, OK? Om du tycker att du kommer högre upp på ditt statusberg har du fel. OK, du kommer kanske högre upp hos dina polare, men hos de som står dig närmast och de som känner dig bäst kommer du bara lägre ned. Arbeta dig uppåt på ett vettigt sätt i stället. Jag menar... Jag älskar dig och det vet du. Men du förlorar min respekt.


Lördag.

Idag har jag gått en lång promenad med Steffi. Det var kallt med mycket mysigt.
När jag kom hem städade jag nedervåningen. Det blev fint och nu luktar mitt rum blommor.

Jag ska laga mat idag också. Promenader, städning och matlagning! Hjälp...  Min diet går faktiskt bra. Jag åt inget onyttigt när jag var sugen. Jag tog en banan. Ibland älskar jag verkligen mig själv för jag är så duktig.
Jag längtar måndag! Träffa klassen, börja träna OCH inget mer. Jag har fixat räkne och skrivhäften, en ny almanacka, en massa pennor, pennskrin. HAHA, nu är det min tur att ha överskåp också. 2008 börjar bra i alla fall.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske skulle göra någonting med Frida och dem. Jag kom just på att jag inte har något busskort eller liknande. Jag orkar verkligen inte cykla. Då måste jag cykla hem sen också, UPPFÖRSBACKE!
- men rebecca, du skulle ju träna!!!1

fu!


HEJ

Ny header! Vet inte om det är snyggt, men den får vara så för tillfället. Den andra kändes tråkig och inte mig.
Dagen har i största allmänhet varit mysig.

Jag har köpt mitt förbaskade träningskort nu. 500:- kostade det, herre min skapare.
Sedan köpte jag frukt och sådant. Jag ska bli nyttig!!!111uno
Fan vad nice.

Hoppas Steffi vill promenixa med mig idag.

Kista med Spång.

Jag har nyss fixat min almanacka för 2008. Det är en sån här almanacka som man ska designa själv. SJÄLVKLART blev det en bild på min idol, David Coverdale. Den blev assnygg.
Idag har jag varit i stan med spång. Det var hur trevligt som helst. Vi åt mat och shoppade (i alla fall jag).
Jag köpte, en sminksvamp, halsduk, pennskrin och en anteckningsbok. Älskar att shoppa :D haha.
Imorgon ska jag köpa mitt träningskort. 400 kronor kostar det för en termin. Herregud, vad det ska kosta att bli snygg. Haha. Jag ska träna på måndagar, onsdagar och torsdagar(eller fredagar). Sen ska jag försöka promenera till skolan eller ta en promenad/joggingtur på de dagar jag inte tränar.
Inget godis på vardagar eller massa annat onödig mat. Fan vilken bra planerare jag är.

Kvällen ska jag spendera hemma. Om inget roligare dyker upp.

Nytt år

Nu är det år 2008. Jag har bestämt mig nu, detta år ska bli det bästa året, eller ett bra år.
Jag ska beskriva gårdagen:

Jag sov hemma hos mamma, men jag vaknade i skaplig tid. Åt frukost med familjen sedan fixade jag mig och gick ned till ICA för att möta Frida och Linnea. Egentligen skulle vi köpa cider, men vi sket i det. Sedan skilldes vi åt och jag satt och väntade på bussen i 20 minuter. Mina händer och mina lår var som isbitar. Sen var bussen helt smockfull och man fick stå. Kul.
När jag kom hem till pappa chillade jag lite. Sedan började jag fixa mig. Först lockade jag hela håret, men upptäckte att jag såg ut som en fyrkant i ansiktet, så jag plattade allting och satte upp håret i en knut och lockade bara luggen. Det blev bra. Sedan satt familjen och pratade och skrattade osv tills jag och Elizabeth gjorde en skitgod marängtårta med hallon. (Hallon är en av de bästa bären som finns). Till förrätt åt vi toast med löjrom, cremefresh och rödlök. Till "vanliga" mat åt vi hasselbackspotatis med fläskfile. Det var så grymt gott.
När jag hade ätit klart mötte jag DKD vid stationen för att vi skulle åka till Spångs Nyårsparty. 
   Det var massa trevligt folk på festen och det var HUR kul som helst. Jag tyckte synd om Olivia som låg och spydde i evigheter och Karl som sov halva festen. MEN mest Spång som inte kunde chilla som alla andra. Nästa år bejbi, då blire chill!!! Men det var kul som fasiken. 
Tolvslaget firades med jubel, pussar och kramar och raketer. Myspys.

Jag, Kalle och Frida sov över hos spång. HAHA vi kollade pårr på natten. Fyfan! hur som helst var det så mysigt att jag dör.
Nu ska jag kolla film med familjen. Jag är allmänt död idag. EFTERFEST-DÖD.

Puss och nyp!

RSS 2.0