ONSDAG

Jag kan inte fatta hur dagarna går fort. Jag blir galen.

Cykeln är framme. UNDERBART att man kan cykla 10 minuter innan man börjar. Allt känns mycket lättare utan att gå upp 10 minuter senare pgr av fula, försenade, förtidiga och fulla bussar. Jag har såklart mina vantar hos pappa, så jag få stå ut med isbitar till fingrar, men det struntar jag i.
Jag hade samhällskunskapsprov idag. Gick sådär... men men livet går vidare. Efter skolan stod jag och Frida och pratade om klassen med mera.
Frida: "Alltså, ofta att röka på är skönare än en orgasm?!"

Hur som helst kom jag och tänka på en sak. Jag har en jobbig vana/fobi (jag vet inte vad). Varje gång, varesig om jag har bråttom eller inte, MÅSTE jag före varje gång jag ska borsta tänderna tvätta händerna med tvål. Sedan tvätta tandbotrstskaftet med tvål, själva borsten med vatten och sen tvätta händerna igen. Efter jag borstat måste jag tvätta händerna IGEN. SJUKT. Jag får ryck på detta beroende.

IMorgon blir det fika med vänner. Längtar. PEACE

Måndag

Måndag igen folks. Är det bara jag som tycker att dagarna går fort?
Idag åkte jag till mamma. Det innebär att man måste ha med sig 10 påsar med kläder till skolan. Jag är för lat att åka hem till pappa och hämta kläderna efter skolan. Hur som helst går jag och Julia alltid samma väg på måndagar, vilket är väldigt trevligt.
Anyway. Skolan gick bra. Jag och Ragnar bajsade på grupp-matteprovet. Haha, men vem  bryr sig. Engelskalektionen har varit en av de roligaste lektionerna på länge. Jag och Ragge satt och asgarvade hela lektionen. Haha, skitkul var det.

När jag kom hem blev mamma superglad (jag med). Vi har inte träffats på två veckor liksom. Jag fick pannkakor och sedan fick jag en ny dator. Happiness!

Nu ska jag sova. Ska lämna Zarah på dagis klockan halv åtta imorgon. Tjohej.

PEACE and GOODNIGH

Saturday

Skriver om igårkväll nu. Vi käkade på Tofu kolgrill. Skitgott var det, men jag blev så djävla mätt bara. Efter det drog jag hem till Davido och kollade på en halv film och 2 and a½men. Sen följde han mig till jakan och jag gick hem.
Kom hem ca 00.15. Jag var skittrött och gick och la mig nästan direkt.

Idag vaknade jag halv åtta av att Bettan kom in och frågade om jag var vaken. Jag sov men jag vaknade när hon frågade om jag var vaken -.- Hon tyckte att jag skulle få sova mer så hon satte upp ett skynke över fönstret eftersom det är så djävla ljust på mornarna här. Hur som helst sov jag till halv tolv. Jag gick upp och gjorde frukost. Mysigt värre.

Nu på eftermiddagen gick jag och Julia till centrum och fikade. Jag köpte en foundation som tydligen ska vara skitbra. Kan behlvas eftersom jag får sexiga finnar av min sminkborttagning. Jag hatar finnar. Åtminstone på mig. Kanske på vissa andra också som har övermycket pulverfinnar. Usch.

Jag måste göra klart min engelska och biologi. Jag är fett peppad på att börja arbeta, men har ingen dator med Word. Irriterande? Ja! Funtar på att skippa lunchen på måndag och skriva av på en dator i skolan. Kanske är bäst. Jag vet inte.

Undra om det blir nåt ikväll. Får se om folk hör av sig eller hur det blir.
Nu ska julle ha datorn. Peace.


FREDAG

Idag har jag var jättetrött tills jag träffade Eddie och fick kaffe. Biologin var kul som fan.
Arkan kommer fram med en stor uppstoppad örn och eddie skriker med tjejröst "IIIH AAAAAAH DEN KAN HA SJUKDOOOOOOOOOOMMMH"

HAHAHA ffett kul :D:D:Dd

sen efter skolan gickjag och nästan halva klassen till Tastys och fikade :D


hahahhHAh sjukdoooom


Alla hjärtans dag

Idag är det dagen när alla singlar ska känna sig ensamma och misslyckade. Jag är då singel. Jag dör på att vara ensam på alla hjärtans dag. Jag och Julia bestämmde mig för att vara varandras "valentin". Vi ska brygga kaffe och äta varsin bulle. Tröstfika. HEHE! OM NÅGON VILL VA MED MIG IKVÄLL SÅ SÄG TILL!!!

Vare torsdag har vi att alla killar ska ha slips och skjorta. Jag pallade inte så jag hade klänning. Frida var snygg och hade slips hon också. Hon passade fett bra i det.

NU är jag för upptagen med att koka kaffe. Peace!

tisdag

Alltså herregud. Reklamen för Aspiro är helt sjuk. För er som inte vet: Det står en brud med silikonboobs(som är upptryckta till hakan), kortkort kjol och knapt någon tröja.
Är inte en reklam någonting som ska FÅ folk att vela använda produkten/liknande? Tydligen inte. Hur som helst är detta en reklam för ett företag som typ eniro 118 118. Först trodde jag att det var för en porrtelefonslinje eller nåt. Hon verkar pantad iallafall. Hon kan inte ens sjunga, ungefär som UNIBETreklamen. Jag blir arg, eftersom det inte är SNYGGT att se ut som en "Jag vet inte vad".
 

Imorse vaknade jag av att pappa pratade i telefonen JÄTTEhögt. Klockan var halv åtta och jag skulle upp nio. Irriterande? Ja! När jag gick upp kunde jag chilla som om det vore helg, eftersom jag börjar 10.50. Mysigt värre.
Jag lyssnade på Miss Li och klädde på mig GLAD! HEhee. Skolan gick super. Jag bajsade på idrotten. Bangar trampett.

NU väntar jag på krubb.
PEACE.

Måndag... igen

Fasen vad tiden går fort. Det är snart sportlov liksom.
Dagen rullade på som väntat. Alfred och Daniel var jobbiga på lunchen och engelskan :(
När jag kom hem ringde Spång och vi gick till centrum. Mys.

Direkt när jag kom hem igen ville bettan gå en promenad, så vi gick en promenad.
Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och njuter av livet.


Peace!

HAR HITTAT BÄSTA SÅNGERSKAN!!! MISS LI!
Ska köpa cd, helt underbart bra. *Rysningar*
Aja, börjar 10.50 imorgon, najsigt värre.

ärta!

Söndag

"skolkare ska hämtas av polis"
Okej, nu blir jag irriterad. Hur mycket rån, mord, misshandling, våldtäkter osv finns det inte? Nu har något freak kommit på att poliserna ska hämta elever som skolkar. Det jag menar är att poliserna borde gripa krimminella istället för barn/ungdomar som skolkar. Är det inte skolan och föräldrarna som ska se till att inte ungarna skolkar? Snart står väl alla poliser och hjälper gamla damer med hjälp över gatan istället för att hämta in brottslingar. Pateistkt!

Dagen har rullat på dag. Det kändes som om det var lördag.
Jag och Julia var i centrum och fikade. Latte och Tasty's macka<3 Jga köpte svart nagellack och ett par duschvantar också. Yey!

Skriver sen.
peace!

Uppdatering:
Jag och bettan bakade en kladdkaka. Den skulle vara inne i ugnen i 12 minuter. Efter tolv minuter kollade vi om den var klar, men icke. Vi väntade, inte klar. Sen när den kändes klar tog jag ut den. Oj den blev lite torr! Alla gnäller på mig. Jag HATAR sånt. HATAR HATAR HATAR.
"du skulle kollat den mer!!!11"
EH, ursäkta? Men jag kollade den fan varje minut och om den var så jävla misslyckad baka era egna kladdkakor.

Skola imorgon, är peppad. Har nya skor också. Jag är rädd för att folk ska tycka att dem är fula. Jag tror inte de är rädda för att säga det heller. Fuck that. Bajsar bara på dem som tycker det. När jag ändå är inne på det. Om jag har köpt en... ny tröja och har på mig den i skolan tex. Så säger någon "den var inte så snygg". Hallå? OM den var FUL skulle man nog iNTE ens tittat på den i affären. Så om DU brukar säga så lägg av med det. Blir så arg arg arg.
Godnatt.

Äntligen Lördag

Har inte skrivit sen i onsdags. Jag har haft fullt upp kan man säga. Veckan har rullat på rätt bra faktiskt. Igår efterskolan var jag, sötelin, dkd, syrus, ragge och Hugo på Tasty's och fika. Det var hur mysigt som helst. För att jag ska komma ihåg är jag skylldig Ragnar 30kr. Efter fikat kom Farsan och hämta mig, julle, betta och Ampo. Vi käkade och sedan åkte in till Sumpan, I sumpan kollade vi på tatueringar. Hittade ingen bra men jag vet på ett ungefär vad jag vill tatuera.
På kvällen chillade vi bara. Pappa kom in när jag skulle sova och frågade om vi kunde gå på en promenad idag. Jag ville verkligen inte, men han tjatade och tjatade. Jag tyckte bara att det skulle vara stressigt eftersom släkten kommer idag.

Idag väcktes jag av att mitt rum var SUPERljust redan halv åtta (har ingen rullgardin eller nåt). Sen en halvtimmer efteråt kommer pappa och väcker mig. Jag fick sova en timme till, tack och lov. Kvart över tio tvingas jag gå upp, jag var stressad eftersom jag hade 45 minuter på mig att äta, duscha och sminka mig. Det är ändå lördag, då borde man få chilla lite också, men nej nej. Jag slöade lite med flit eftersom jag verkligen inte ville gå på en promenad. Pappa åkte iväg till ICA och handlade, så jag duschade och gjorde mig iordning.
Vi gick en rätt lång promenad. Runt i outlet och in på Intersport. Jag fick ett par Reebok-skor av pappa också. Det är såna här AIK-skor som alla killar har, men jag bryr mig inte. De kommer bli snygga om några veckor när man gått in i dem och de inte är lika vita.
Snart kommer hela tjocka släkten. Har saknat dem lite. Vi ska fika tror jag, höhö. Ikväll vill jag hitta på någonting med folk, kanske filmkväll eller nånting. Ska kanske fråga mamma om jag får vara hemma hos henne, eftersom hon har 50" tv och hemmabio och shit. Jaja, nu ska jag chilla ännu mer.

(jag älskar mitt rum)
PEACE!!!11uno


Onsdag

Idag har det varit en sånhär dag när allt bara rullat på utan hinder.
Jag vaknade i skaplig tid, och var AStrött. Jag klev upp ur sängen och klädde på mig. Sedan gick jag till skolan. När jag kommer till skolan börjar jag hosta och få tillbaka mitt halsont. Mindre trevligt nu när man trodde att man var frisk. Sjuk tre veckor, grattis Rebecca.

Efter skolan tog jag, Petter och Daniel. På stationen möter jag Julle och vi går hem tillsammans (rätt självklart eftersom vi bor under samma tak). Nu är jag hemma och ska försöka förstå matten. Jaja, skriver mer senare folks.


PEACE!


Måndag

Ni ska veta hur grymt less på allt jag är just nu. Framför allt skolan. Jag känner mig alltid lite sämre än alla andra, jag kan inte svara på varför. En bra sak är att jag fick G på engelskaprovet. Innuti mig hoppar av lycka (eftersom detta är typ första gången jag får G på engelskaproven), men utsidan måste låtsas vara lite halvt besvärad över att jag bara fick G. Hur som helst... jag måste verkligen sätta mig ned och tänka över vad jag måste plugga och när jag ska plugga. Jag orkar inte somna på kvällen dagen innan ett prov och vara orolig eller nervös. Det är iofs bra att vara lite nervös, men inte nervös över att få icke godkänt. Det måste bli ett stopp på det här. Sen hände det något, rent ut sagt, fördjävligt idag på engelskan. Jag och Alfred skulle redovisa vårat arbete om berg- och dalbanor. Jag var fett pepp på morgonen och kunde allt jag skulle säga. Ungefär en kvart innan vi skulle redovisa känner jag fetaste nervös-känslan i magen. När vi går upp och ska redovisa får jag minnesförlust och glömmer allt. Jag börjar desperat läsa stödorden på mitt papper innantill, och jag står och mummlar. Såklart fattade jag att mer än 98% av klassen satt och garvade åt mig så jag hoppade över det viktigaste och avslutar med att bara läsa stödorden. Det var sjukt hemskt. Ni som läser det här tänker säkert att det inte var en stor sak, men när Alfred redovisade skakade mina händer som om jag frös, usch. Min engelskalärare kommer säkert ge mig IG. Jag kan prata engelska när jag inte är nervös. Jag har ångest....
Efter engelskan slutade vi, som tur var. Jag ville bara hem och lägga mig i sängen och grina. När jag gått en bit ringer en glad pappa och frågar om han ska hämta upp mig så vi kan åka till Rusta. Jag blir lite gladare och tackar SJÄLVKLART ja. Vi åker till rusta och som vanligt går man runt och försöker hitta något billigt. Precis när vi ska dra ser jag att de har fått in BRA-märkes-hårfärger. Den enda färgen (förutom blekningsmedel) som var kvar var Pure red, MIN hårfärg som jag alltid köper. Jag blir glad och kollar priset, 30 svenska riksdaler. Ni kan inte förstå hur glad jag blir, eftersom jag har gått och kollat på den på ICA som kostar 100 kronor.
När jag kommer hem så säger pappa att han har en överasskning. Jag går in i mitt rum och ser en DATOR där. Jag ville igentligen inte ha någon dator i mitt rum men nu ångrade jag mig verkligen. Den är underbar, haha! Han är dagens man. Sen kollade vi på This is england. Den filmen var rent ut sagt en av de bästa filmer jag sett. Underbar och hemsk på samma gång. Betyg: 4/5 (för att slutet var sådärbra).
Nu på kvällen har jag och Bettan varit och hämtat Ampo och Julle på kickboxningen. När jag kom hem satte jag mig här. Jag är lite arg på en sak också, som jag kanske inte borde skriva här. Men jag är i alla fall trött på att bli behandlad som jag vet inte vad. Orkar inte förklara. Nu ska jag äta en semla med GOTT samvete.

peace! 


RSS 2.0